Hos oss blir du inspirerad av ditt arbete

På Kaiku24 kommer du att arbeta med framtidens metoder. Våra arbetssätt gör arbetet smidigt. Att främja kommuninvånarnas välbefinnande är ett viktigt mål för vilket vi arbetar tillsammans.

För oss är våra kunders och hela social- och hälsovårdssektorns välbefinnande viktigt. Därför vill vi främja tjänsternas effektivitet genom vår verksamhet. Följ med på vår utvecklingsresa mot en bättre morgondag!

Se våra lediga platser

Det lönar sig att arbeta hos oss

Det är trivsamt att arbeta i Kaiku24:s team av yrkesmänniskor eftersom vi värdesätter yrkesmänniskor inom vård- och servicesektorn. Utvecklingsarbetet med våra servicelösningar har lett till ett på många sätt meningsfullt arbete.

  1. Smidigare vårdhänvisning för kunderna. 
  2. Mera resurser finns kvar för det dagliga arbetet.
  3. Arbetsuppgifterna är mer intressanta när man arbetar med de senaste lösningarna.
  4. Kundnöjdheten ökar när tjänsterna fungerar mer effektivt.
  5. Arbetstillfredsställelsen förbättras när omvårdnads- och servicearbetet blir smidigare.

Lediga tjänsten

Kaiku24:s verksamhet expanderar snabbt i riktning mot Åbo! På Kaiku24 värdesätter vi din expertis och utvecklar vår egen Kaiku kultur i en enorm tillväxttakt!

DIGISKÖTARE, Åbo

Kaiku24:s verksamhet expanderar snabbt i riktning mot Åbo!

Du sjukskötare, förstavårdare eller hälsovårdare kom till oss i Åbo som DIGISKÖTARE

Kaiku24 erbjuder modern vårdbehovsbedömning, rådgivning och kundvårdsvägledning och distansmottagningstjänster. Tjänsterna producerar 24/7 och verksamhetsvolymen är cirka 100 000 kundkontakter per månad. Kaiku24 sysselsätter för närvarande mer än 200 personer i vårdbranschen, var av den största yrkesgruppen är sjuksköterskor. Vår verksamhet sker i servicecenter, där digiskötare arbetar med bedömning av vårdbehovet på olika servicelinjer för våra abonnentkunder i Eksote-, Kymsote- och Åboområdena. Tjänsterna erbjuds via flera olika kanaler, som telefontjänster, elektroniska tjänster samt chatt- och videotjänster. Kaiku24 har sina egna heltäckande tekniska lösningar för att producera tjänster.

Man betonar följande värden vid produceringen av tjänsterna:
– kundorientering
– effektivitet
– med ens i skick.

Vi startar vår servicecenterverksamhet i Åbo med full fart och vi söker nya digiskötare. På Kaiku24 får du jobba som digiskötare i en ny grupp, med god stämning.

Som digiskötare kommer du att producera telefontjänster och elektroniska tjänster på Kaiku24:s olika servicelinjer. Du kommer att bedöma behovet av vård och vägleda och ge råd till klienter i hälsofrågor. På jobbet behöver du erfarenhet av arbete med bedömning av vårdbehov, rådgivning och kundvägledning samt goda kunskaper inom telefonservice och arbete inom kundservice. Vi betjänar kunder på båda inhemska språken, så kunskaper i svenska är ett stort plus.
Dessutom värdesätter vi erfarenhet av att bedöma vårdbehovet via telefon. Vi kräver legitimering som sjukskötare, förstavårdare eller hälsovårdare. Arbetet sker i två skift.

Söka tjänsten

PALVELUTIIMIN ESIHENKILÖ, Turku

Kaiku24:n toiminta laajenee vauhdilla Turun suuntaan!

Sinä sosiaali- ja terveysalalla työskentelevä esihenkilötyön ammattilainen, tule meille Kaiku24:ään palvelutiimin esihenkilöksi.

Hae paikkaa

DIGIHOITAJIA, etätyö tai palvelukeskus

Kaiku24:n toiminta laajenee vauhdilla ja haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme uusia DIGIHOITAJIA. Tule mukaan kasvuumme työskentelemään palvelukeskuksessamme tai etänä!

Olemme kasvusuunnassa ja otamme jatkuvasti vastaan avoimia hakemuksia digihoitajan tehtäviin. Meillä voit työskennellä vakinaisena, osa-aikaisena tai kokoaikaisena tai etänä. Voit myös työskennellä sinulle parhaiten soveltuvassa palvelukeskuksessamme (Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Imatra tai Turku) tai hybridi-mallilla. Pääasia, että teemme asiakastyötä timanttisella osaamisella ja hyvällä sykkeellä!

Hae paikkaa

Så gör du

  1. Sök en ledig tjänst eller skicka oss en öppen ansökan
  2. Fyll all nödvändiga uppgifter i ansökningsformuläret
  3. Skicka formuläret.
  4. Vi kommet att kontakta dig så snart som möjligt angående din ansökan.

Arbeta hos oss

Vi är alltid intresserade av skickliga yrkespersoner inom social- och hälsovårdssektorn. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.
All kontaktinformation
Fyll i formuläret med din information och skicka ansökan

*” anger obligatoriska fält

Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 128 MB.
Hyväksyntä*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.