För allas bästa

Kaiku24 utvecklar aktiviteter inom social- och hälsovårdssektorn och erbjuder ett nytt sätt att tillhandahålla tjänster. Vår tjänst stöder välbefinnande och gör det möjligt att tillhandahålla service i rätt tid på rätt plats. Vi hjälper organisationer inom social- och hälsovårdssektorn i deras dagliga arbete.

Tjänsternas tillgänglighet, smidighet och effektivitet såväl som kundnöjdheten kommer att förbättras utan att kostnaderna ökar, vilket bidrar till det allmänna välbefinnandet.

Framtidens tjänster redan idag

Vår kundtjänst- och rådgivningscentral erbjuder distansmottagning och digitala tjänster som tillgodoser individuella behov i rätt tid på ett enkelt sätt, genom en enda kontakt. 

Vår kundtjänst och digitala mottagning är öppna dygnet runt och betjänar 24/7 på både finska och svenska. 

Arbetet inom vårdsektorn blir lättare

Kaiku24 utvecklar verksamheten och servicenivån inom social- och hälsovårdssektorn och erbjuder lösningar för utmaningar i det praktiska arbetet. Tjänstehelheten fungerar smidigare, bland annat genom vårdhänvisningar utvecklas och underlättas.

Snabbare till rätt behandling

Vänlig och smidig kundservice är kärnan i vår verksamhet. Vi hjälper kunden dygnet runt på bästa sätt med hjälp av modern teknik, genom att noggrant kartlägga situationen och genom att tillhandahålla de tjänster som behövs och snabb vårdhänvisning.

Vi förbättrar fördelningen av resurser

Social- och hälsovårdspersonal, sjukvårdsdistrikt och andra aktörer inom social- och hälsovårdssektorn och tjänsteleverantörer drar nytta av smidigare serviceverksamhet och en mer exakt fördelning av resurser.

Vi arbetar med framtidens metoder

Vår avancerade och imponerande tjänst bygger till stor del på vår skickliga personal och vi förstår till fullo vikten av våra experter för att upprätthålla en fungerande helhet. Tack vare deras dagliga arbete kan vi göra gott för hela Finland.

Ge oss feedback

All feedback är värdefull så att vi kan göra vår verksamhet ännu bättre. Använd formuläret nedan för att berätta dina tankar och skicka oss din feedback.
All kontaktinformation
Fyll i formuläret med din information så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Hyväksyntä*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.