Digihoitajia

Hei sinä hoitajana työskentelevä! Haluatko innostua työstäsi aivan uudella tavalla ja hyödyntää ammattitaitoasi entistä laajemmin? Tervetuloa meille Kaikulaiseksi!

Kaiku24 haluaa parantaa hoidon ja avun saamista sekä hoitohenkilökunnan päivittäisen työn tekemistä. Toimintamme ansiosta sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakkaat saavat tarpeidensa mukaisia palveluita nopeammin ja sujuvammin. Tarjoamme korkeatasoista hoidon ja avun tarpeen arviointia, tarpeen mukaista neuvontaa, ohjausta sekä sosiaali- ja terveydenhuollon etäpalveluja. Toimintamme ansiosta asiakkaita pystytään auttamaan paremmin.

Asiakkaamme voivat olla helposti yhteydessä digitaaliseen palvelukeskukseemme eri kanavien kautta. Yhteyttä voi ottaa milloin vain ja asiantuntijamme ohjaavat asiakkaat nopeasti tarpeen mukaiseen hoitoon tai palveluun. Asiakkaita palvellaan etäyhteyksien välityksellä, jolloin tuki on tarjolla nopeasti.

Haemme nyt ammattitaitoisia sosiaali- ja terveydenhuollon laillistettuja ammattilaisia digihoitajiksi eri toimipisteisiimme!

Näillä taidoilla sinulla on mahdollista onnistua työssäsi:

 • Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyys
 • Ymmärrys hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arvioinnista
 • Kokemus toimimisesta hyvinvointi- ja terveysasemien palveluissa ja/tai päivystyksellisissä palveluissa
 • Olet valmis työskentelemään kaksi- tai kolmivuorotyössä
 • Rohkeus käyttää digitaalisia työkaluja. Ymmärrys asiakas- ja potilastietojärjestelmistä sekä hoidon tarpeen arvioinnin järjestelmistä on etu.
 • Olet luotettava, vaikuttava, välittävä ja avoin. Jaamme nämä arvot yhdessä Kaikulaisten kesken päivittäisessä työn tekemisen tavoissamme.

Oikea-aikainen ja ammattitaitoinen toiminta kehittää asiakastyytyväisyyttä ja palvelun vaikuttavuutta. Siksi arvostammekin osaavan henkilöstömme panosta yhteisen hyvinvoinnin eteen. Tämä näkyy työyhteisössämme monin tavoin.

Lupaamme sinulle:

 • Mielekkään ja monipuolisen työnkuvan uusimpien palveluratkaisujen parissa
 • Viihtyisän työympäristön, modernit työkalut ja mahtavat kollegat!
 • TESiä paremman palkkauksen sekä laajat työsuhde-edut, mm. vapaa-ajan vakuutukset, laaja työterveyshuolto, liikunta-, kulttuuri- sekä lounasedut
 • Tuen jatkuvaan oppimiseen sekä ammatilliseen kehittymiseen mm. laajoilla koulutusmahdollisuuksilla.
 • Työsuhteen niin kokoaikaisena kuin osa-aikaisena tai keikkalaisena vaihtuviin sijaistustarpeisiin

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää?

Kaiku 24:ssä pääset työskentelemään tulevaisuuden tavoilla. Ne tekevät sosiaali- ja terveysalan päivittäisestä työstä sujuvaa, vaikuttavaa ja asiakkaiden terveyttä tehokkaasti edistävää. Kulttuurimme on avoin, välittävä ja haluamme yhdessä kasvaa sekä kehittyä paremmaksi.

Oletko valmis liittymään Kaikulaiseksi?

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetä hakemuksesi pian!  

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi sähköpostitse rekry@kaiku24.fi.

Meille asiakkaiden sekä koko sosiaali- ja terveysalan hyvinvoinnilla on merkitystä. Tule mukaan matkallemme kehittämään asioita kohti parempaa huomista!

Hae meille töihin

Olemme aina kiinnostuneita sosiaali- ja terveysalan osaavista ammattilaisista. Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Yhteystiedot
Täytä lomake tiedoillasi ja lähetä hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Hyväksyntä*