Digilääkäri

Tee töitä tulevaisuuden tavalla – hae digilääkäriksi Kaiku 24:ään!

Hei, sinä Suomessa laillistettu lääkäri, jolla on kokemusta perusterveydenhuollosta vähintään parin vuoden ajalta, tule digilääkäriksi meille.

Olemme kasvava ja uutta luova julkisomisteinen yhtiö, joka tuottaa perusterveydenhuollon ensilinjan palveluja Eksotelle, Kymsotelle, Tyksille ja Turun kaupungille. Tuotamme Eksoten ja Kymsoten hoidontarpeen arvioinnin, konsultaation ja etävastaanoton. Parhaillaan olemme ottamassa haltuun Turun hoidontarpeen arviointia. Tavoitteenamme on tarjota sujuvinta asiakaspalvelua, täsmällisintä hoitoon ohjausta ja laadukkainta etähoitoa Suomessa.

Tarjoamme sinulle etätyömahdollisuuden julkisen perusterveydenhuollon potilaiden parissa. Pääset halutessasi ottamaan osaa myös etälääkäripalveluiden kehittämiseen. Meillä on mahdollista työskennellä monipuolisesti perusterveydenhuollon konsulttina ensilinjan päivystyksen ja terveysasemien hoidontarpeen arvioinnissa ja/tai pitää etävastaanottoja perusterveydenhuollon potilaille.

Tarjoamme sinulle:

  • kilpailukykyisen palkan
  • joustavat työajat (voit tehdä päivätyötä tai iltakeikkoja)
  • mahdollisuuden olla mukana kehittämässä julkista sairaanhoitoa
  • asiantuntevan tiimin, jonka joukossa työnteko maistuu

Arvostamme, jos sinulla on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto ja hyvät asiakaspalvelu- ja digitaidot.

Lisätietoa voit kysyä johtavalta lääkäriltämme Rita Arjoselta, ensisijaisesti sähköpostilla: rita.arjonen@kaiku24.fi. Yleisistä, Kaiku24:ssä työskentelyyn liittyvistä asioista voit kysyä rekry@kaiku24.fi.

Kerro kiinnostuksestasi työskennellä meillä ja yhteystietosi osoitteeseen rekry@kaiku24.fi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tule mukaan kaikulaiseksi tekemään työtä, jonka avulla kaikki voittavat!

Hae meille töihin

Olemme aina kiinnostuneita sosiaali- ja terveysalan osaavista ammattilaisista. Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Yhteystiedot
Täytä lomake tiedoillasi ja lähetä hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Hyväksyntä*