Usein kysytyt kysymykset

Kaiku24 on Eksoten (Etelä-Karjalan sairaanhoitopiiri), Kymsoten (Kymenlaakson sosiaali -ja terveydenpalveluiden kuntayhtymä) ja 2M-IT:n omistama, eli julkisomisteinen voittoa tavoittelematon palveluntarjoaja. Kaiku24 mahdollistaa parempia edellytyksiä sosiaali- ja terveydenhuollon hoidon ja avun tarpeen arvioinnille, neuvonnalle ja ohjaukselle digitaalisuutta ja etäyhteyksiä hyödyntäen.

Kuntalainen asioi Kaiku24:ssä oman asuinkuntansa tai kuntayhtymän palveluissa, käyttäen tuttuja puhelinnumeroita ja digikanavia. Palvelumme ansiosta päästään hoitamaan terveyttä sairauden sijaan. Sujuvoitamme asiakkaiden tarvitsemien palveluiden saatavuutta. Nopeutamme asiakkaiden pääsemistä vastaanotolle edistyksellisillä digitaalisilla ratkaisuilla ja ohjaamme asiakkaat täsmällisesti yhteydenoton ja tarvearvioinnin jälkeen etävastaanottoon.

Hienoa, että työskentely Kaiku24:ssä kiinnostaa. Meillä sote-alan ammattilaiset pääsevät kehittymään digitaalisen asioinnin ja asiakasohjauksen huippuosaajiksi. Lisää meistä työpaikkana ja auki olevat
avoimet työpaikat löydät täältä.

Kaiku24:n ensimmäiset toimipisteet sijoittuvat Lappeenrantaan ja Imatralle. Vuoden 2022 alussa toimipisteet löytyvät myös Kymenlaaksosta. Rakennamme valtakunnallista palveluverkkoa ja toimipisteitä perustetaan jatkossa eri puolille Suomea. Lisäksi panostamme vahvasti etäpalveluihin ja etätyöskentelyyn.

Kyllä. Kaiku24 mahdollistaa etälääkäripalvelut osana tarjottavia ratkaisuja.

Anna meille palautetta

Kaikki palaute on arvokasta, jotta voimme kehittää toimintaamme entistäkin paremmaksi. Kerro oheisessa lomakkeessa, mitä on mielessäsi ja lähetä palautteesi meille.

Huom! Potilasturvallisuuden vuoksi tämä lomake ei ole henkilöasiointia varten.Asiointipalvelut henkilöasiakkaille löydät:

linkkinuoli kuvakeEtelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote
linkkinuoli kuvakeKymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote
linkkinuoli kuvakeTurun yliopistollinen keskussairaala ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri
linkkinuoli kuvakeTurun sosiaali- ja terveyspalvelut
Kaikki yhteystiedot
Oletko kiinnostunut palveluistamme tai haluatko antaa meille palautetta. Kerro oheisessa lomakkeessa, mitä on mielessäsi ja lähetä palautteesi meille.

"*" näyttää pakolliset kentät

Hyväksyntä*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.